• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Zadar

  Zadar je mesto v severni Dalmaciji.

  Zadar,  počitnice Hrvaška

  Zadar se nahaja v osrčju Jadrana in je zelo priljubljena destinacija za počitnice tako za družine kot pare. Zadar vas bo navdušil s čudovitimi naravnimi lepotami in kristalno čistim morje.

  Hoteli, mobilne hiške Zadar

  Za vse ljubitelje all inclusive strotitev priporočamo bivanje v hotelu Donat in hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.  Oba hotela se nahajata prodnato – peščeni plaži. Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik se nahaja 3,5 km od starega mestnega jedra Zadar. Hotel je v letu 2018 in 2019 prenovil sobe.  Hotel je zelo priljubljen pri družinah z otroki, saj je poskrbljeno za dnevno otroško animacijo.  Hotel Borik se nahaja v bližini zgoraj omenjenega hotela.  Plaža je oddaljena 150m.   Priljubljen je tudi hotel Kolovare, ki se nahaja neposredno ob prodnati plaži.  Poskrbljeno  je tudi za ljubitelje mobilnih hišk, ki lahko bivajo v Falkensteiner Premium Camping Zadar.  Kamp je nov in se nahaja med borovci v naselju Borik. Hiške so od prodnate plaže oddaljene 200-400m.  Zadar je vsekakor destinacija, ki bo navdušila vsakogar.

  Vreme Zadar

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Zadar Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se