• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Vrsar

  Vrsar je ribiško mesece, ki se nahaja na polotoku Istra.

  Vrsar počitnice Hrvaška

  Vrsar je odlična destinacija za vse, ki iščejo sprostitev na čistih obalah, kot tudi tiste, ki si želijo aktivnega oddiha.  Vrsar je odlično izhodišče za raziskovanje Istre.

  Hoteli, apartmaji, mobilne hiške Vrsar

  V kraju Vrsar lahko izbirate med različnimi namestitvami. V kolikor želite bivat v hotelu priporočamo hotel Pineta. Plaža je prodnata, skalnata in betonirana. Hotel Pineta si deli svoj bazen z turističnim naseljem Belvedere, kjer lahko izbirate med bivanje v sobah ali apartmajih.  Za vse športne navdušence priporočamo Resort Petalon, ki se nahaja med bujnim mediteranskim rastjem le 100 m stran od prodnate in betonske plaže. Resort ponuja bivanje v sobah in apartmajih.  Za tiste, ki si želite uživati ob all inclusive storitvi pa priporočamo bivanje v Resortu Fontana. Resort je predvsem priljubljen med družinami z otroki. V kraju Vrsar je poskrbljeno tudi za ljubitelje mobilnih hišk, ki lahko bivate v kampu Valkanela in Orsera ali nudističnem kampu Koversada. Vrsar je vsekakor primerna destinacija za vse generacije. Tukaj boste uživali tako tisti, ki radi poležavate na plaži kot tisti, ki obožujete aktivne počitnice. Vrsar ima zelo lepo urejene kolesarke in sprehajalne poti.

  Vreme Vrsar

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra. 

  Vrsar Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli različnih kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se