• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Vodice

  Vodice so živahno turistično mesto v Severni Dalmaciji, ki privablja vse generacije

  Vodice počitnice Hrvaška

  Vodice so zelo popularna destinacija za počitnice zaradi različnih plaž in širokega izbora hotelskih nastanitev.

  Hoteli in mobilne hiške Vodice, Srima Hrvaška

  V kraju Vodice lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Ljubitelji mobilnih hišk lahko bivate v kampu Imperial. V vasici Srima, ki se nahaja poleg Vodic vam predlagamo Penzion in mobilne hiška Bonaca 3*, kjer je v ceno vključen polpenzion.

  Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivajo v Hotelu Punta in depandansah Arausa.  Betonirana in prodnata plaža je od hotela oddaljena 50 m. Zelo priljubljeno med družinami je hotelsko naselje Imperial, ki je sestavljen iz glavne zgradbe hotel Imperial, depandansi Flora in Madera ter ville Rivijera Hotel leži neposredno na postopno padajoči prodnati plaži obdani z mediteranskim rastjem. Za vse bolj zahtevne goste priporočamo bivanje v hotelu Olympia Sky , ki se nahaja  50 m od morja in 500m od mesta.  Vodice so odlična destinacija za tiste, ki se želite čez dan sprostiti na lepih plažah, zvečer pa se sprehodite po živahnem mestu.

  Vreme Vodice

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Vodice Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se