• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Umag

  Umag je letoviško mesto, ki je znano zaradi lepo lepo urejenih hotelov in apartmajev hotelskega podjetja Plava Laguna.

  Umag počitnice Hrvaška

  Umag je lepo mestece na začetku Istre. Umag je primerna destinacija za počitnice tako pozimi kot poleti. Umag je priljubljen tako pri tistih, ki imajo radi počitnice ob morju kot za tiste bolj aktivne, saj ima bogato  športno ponudbo ter zelo urejene  kolesarske in sprehajalne poti.

  Umag hoteli in apartmaji

  Za vse tiste, ki ste ljubitelji apartmajev lahko bivate v prijetnih apartmajih Sol Polynesia in Sol Katoro, ki se nahajajo v prečudovitem borovem gozdičku. Za ljubitelje hotelskih namestitev pa imate na voljo veliko hotelov z kvalitetno ponudbo kot je Sol Umag, Sol Sipar in Sol Garden.  Za vse, ki želite uživat v all inclusive ponudbo pa priporočamo hotel Sol Aurora. Če ste ljubitelji ugodnih potovanj pa lahko izbirate med ponudbo cenejših hotelov kot je hotel Adriatic.  Za vse tiste, ki si želite oddih brez otrok pa se lahko prepustite razvajanju v hotelu Melia Coral.

  Vreme Umag

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra, razen nekaterih hotelov, ki pa so odprti skozi celo leto. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Umag Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se