• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Tajska

  Počitnice Tajska, Azija

  Tajska oziroma Kraljevina Tajska leži v jugovzhodni Aziji. Glavno mesto je Bangkok. Tajski mnogi rečejo tudi dežela prijaznih ljudi in je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij, saj je cenovno ugodna, enostavna za raziskovanje in zelo gostoljubna dežela. Tajska je ogromna, tako da vsak popotnik lahko najde nekaj kar mu ustreza. Tajska se lahko pohvali s čudovitimi plažami, živahnimi mesti, idiličnimi otoki, prečudovito naravo, okusno hrano, obilico zabave in očarljivimi templji. Tajska je dežela nad katero boste enostavno navdušeni.

  Kako in kam z letalom na Tajsko

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod na Tajsko z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč  (Zagreb, Graz, Dunaj, Munchen, Benetke) na letališče v Bangkok ali Phuket. Organiziramo vam tudi prevoz iz Bangkoka na različne otoke po Tajski. Dežela ima zelo raznoliko pokrajino od nizkih gora, ravnic posejanih z riževimi polji do peščenih plaž. Na severi Tajske lahko v predelu Chang Mai spoznavate čudovito naravo in gorska plemena, se nato podate do rajskih plaž, vmes pa se prepustite raziskovanju mest in njihove bogate zgodovine. Tajska je dežela, kjer vam nebo zmanjkalo aktivnosti. Lahko se odpravite na ogled tajskih templjev in spoznate in začutite njihovo vero. Za vse avanturiste je na voljo neke vrste safari, kjer vas popeljejo s sloni. Med zelo priljubljenimi aktivnostmi je tudi obisk tigrov, ki na obiskovalcih pustijo poseben vtis. Ker je  destinacij na Tajski ogromno vam bomo v nadaljevanju predstavili najbolj priljubljene.

  Vreme Tajska

  Na splošno je najbolj primeren čas za obisk je od decembra do februarja, saj je takrat suho obdobje. Res pa je, da tudi vlaga naredi svoje, vendar se temu žal ne moremo izogniti.

   Glede na velikost Tajske se tudi vreme razlikuje. Vreme na jugu Tajske, zahodna stran (Phuket, Ko Phi Phi, Ko Lanta) od aprila do oktobra zajame monsun, ki prinese dež. Sušno obdobje je od novembra do marca. Na vzhodni strani, južne Tajske (Ko Samui, Ko PHangan, Ko Tao) pa je največ dežja med septembrom in decembrom. Sušno obdobje pa med januarjem in avgustom.

  Tajska last minute namestitve

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med namestitvami vseh kategorij za pare in družine. 

  Tajska za družine in pare

  Tajska je cenovno ugodna in gostoljubna dežela. Na vseh koncih Tajske boste lahko izbirali med različnimi namestitvami kot so manjši hoteli, bunaglovi, vile na plažah, apartmaji, luksuznimi hotelskimi kompleksi, zasebnimi sobami… Glede na pestro ponudbo smo prepričani, da se za vsakogar nekaj najde. Večinoma namestitve nudijo nočitev ali nočit3ev z zajtrkom, ker se večina prepusti različnim okusom tajske kuhinje. Seveda pa je poskrbljeno tudi za ljubitelje all inclusive ponudbe, ki lahko izbirajo  med različnimi hoteli na različnih destinacijah. Tajska zna poskrbeti za vse okuse.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se