• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Šibenik

  Šibenik se nahaja v severni Dalmaciji in je najstarejše hrvaško mesto na Jadranu. 

  Šibenik počitnice Hrvaška

  Šibenik se nahaja v severni Dalmaciji in je najstarejše hrvaško mesto na Jadranu.  Pohvali se lahko z odlično lokacijo in kristalno čistim morjem. Šibenik je odlično izhodišče za obisk narodnega parka Krka in  Kornati.

  Hoteli, mobilne hiške Šibenik, Solaris Šibenik

  V kraju Šibenik lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev vseh kategorij. Priljubljeno je naselje Amadria, kjer lahko izbirate med različnimi hoteli. Pri družinah z otroki sta najbolj priljubljena Kids hotel Andrija in Family hotel Jakov. Za tiste, ki se radi sproščate v wellnessu priporočamo hotel Ivan.  Poleg že omenjenih hotelov se v naselju nahajata še hotel Niko in Jure.  V naselju je prodnata in peščena plaža. Priljubljeno je tudi zaradi vodnega parka ter različnih športnih aktivnosti. Naselje je odlično za vse generacije, saj se za vsakogar nekaj najde. Ljubitelji mobilnih hišk lahko bivate v priljubljenem kampu Solaris. Kamp je od Šibenika oddaljen 6 km in se nahaja ob čudoviti peščeni in prodnati plaži.  Kamp ponuja različne aktivnosti in storitve (wellness, vodni park, tenis igrišča, vodni šprorti…). Kamp je vsekakor primeren za družine z otroki in pare. Tukaj boste uživali tako tisti, ki radi poležavate na plaži kot tisti, ki obožujete aktivne počitnice.

  Vreme Šibenik

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Šibenik Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se