• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Rovinj

  Rovinj se nahaja na zahodni strani polotoka Istra.

  Rovinj počitnice Hrvaška

  Rovinj je popularna turistična destinacija s hoteli višjega cenovnega razreda. Rovinj je primeren za počitnice tako za ljubitelje urejenih plaž kot tudi tiste, ki si želite aktivnih počitnic, saj ima zelo lepo urejene sprehajalne in kolesarke poti.  Rovin je tretji najbolj sončen kraj na Jadranu, tako da je primer za obisk skozi celo leto.

  Hoteli, apartmaji, mobilne hiške  Rovinj

  Rovinj je vsekakor destinacija, ki zadovolji še tako zahtevne goste.  Za družine priporočamo odličen Family hotel Amarin , ki ponuja storitev polnega penziona. Nahaja se 50 m od skalnate, prodnate in betonirane plaže. Za vse tiste, ki raje bivate v apartmajih priporočamo Resort Amarin in Villas Rubin. Poleg bivanja v apartmajih lahko bivate tudi v sobah.   Priljubljeni nastanitvi obdani z zelenjem in primerni za vse, ki si želijo aktivnega oddiha.  Različne tipe namestitev kot so apartmaji in sobe ponuja tudi Hotel Adriatic, ki se nahaja na odlični lokaciji s pogledom na otok Katarina.  Priljubljen je tudi hotel Eden, ki se nahaja v čudoviti naravni senci borovcev ob skalnati, prodnati in betonirani plaži.  Za najbolj zahtevne goste priporočamo bivanje v luksuznem hotelu Lone in hotelu Monte Mulini.  Za vse tiste, ki si želite nekoliko posebnih počitnic pa priporočamo bivanje na otoku Katarina, kjer se nahaja istoimenski hotel Katarina ali na otoku Svetega Andreja, kjer se nahaja hotel Istra. V Rovinju je poskrbljeno tudi za vse ljubitelje mobilnih hišk, ki lahko bivate v kapu Polari, kampu Amarin in kampu Veštar.  

  Vreme Rovinj

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra. Izven poletne sezone je Rovinj odlična destinacija za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Rovinj Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli različnih kategorij za pare in družine.

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se