• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Rabac

  Rabac  je priljubljeno turistično mesto, ki se nahaja v Istri v bližini Opatije.

  Rabac počitnice Hrvaška

  Rabac je priljubljena destinacija tako za mlade kot starejše. Počitnice v kraju Rabac so odlične predvsem zaradi prečudovite več kilometrske plaže, urejenih pohodniških in kolesarskih poteh.

  Hoteli in mobilne hiške Rabac Hrvaška

  V kraju Rabac lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Ljubitelji mobilnih hišk  lahko bivate v mobilnih hiškah Oliva. Kamp si deli tako plažo, ki je prodnata in skalnata kot ostalo ponudbo naselja s hotelskim kompleksom Maslinica kamor spadajo hotel Hedera, hotel Narcis, hotel Mimosa/Lido Palace. Mobilne hiške so zelo priljubljene med družinami z otoki. Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših hotelov kot so hotel Miramar in Allegro, hotelske verige Valamar Za vse malo bolj zahtevne priporočamo bivanje in razvajanje v hotelu Sanfior in Girandella resortu. Girandella resort je primeren tako za družine kot pare, kot tudi tise najzahtevnejše goste. Girandella resort ponuja tri vrste namestite: za družine, za odrasle ter bivanje v Level Vilah, ki zagotavljajo najvišjo raven udobja in luksuza.

  Vreme Rabac

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Rabac Last minute hoteli Valamar

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se