• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Primošten

  Primošten je  mesto v srednji Dalmaciji in je priljubljena destinacija za počitnice na jadranski obali. 

  Primošten počitnice Hrvaška

  Primošten je manjše mesto, kjer se prepletata tradicija in modernost. Primošten ima prečudovite plaže in neokrnjeno naravo, kjer se lahko popolnoma sprostite in pozabite na vsakdanje skrbi.

  Hotel, mobilne hiške Primošten

  V kraju Primošten lahko izbirate med različnimi tipi nastanitev. Priljubljen je hotel Zora, ki se nahaja sredi borovega gozda, ob prečudoviti prodnati plaži. Hotel ponuja dva tipa sob: comfort sobe s kategorijo 3* ter premium sobe s kategorijo 4* .  Hotel je zelo priljubljen pri družinah z otroki in starejših.  Le 2 km od Primoštena se nahaja kamp Adriatic, kjer najdejo svoj  kotiček ljubitelji mobilnih hišk.  Kamp se nahaja v  ob kilometer dolgi prodnati in delno skalnati plaži. Primošten je destinacija za vse, ki si želijo bolj umirjenih počitnic v neokrnjeni naravi ob prečudovitem morju.

  Vreme Primošten

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Primošten Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med namestitvami za pare in družine.

   

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se