• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Portorož

  Portorož je priljubljen turistični kraj na slovenski obali.

  Portorož počitnice Slovenija

  Portorož je destinacija za vse generacije, ki so željne zabave, sprostitve in počitka.

  Hoteli Portorož Slovenija

  Portorož poskrbi za počitnikovanje v celoti. Na voljo je več hotelov vseh kategorij. Pri družinah z otroki je Remisens Hotel Lucija odlična izbira za nepozabne družinske počitnice. Ob morju v hotelskem naselju Bernardin se nahaja Grand Hotel Bernardin z razkošno zasebno plažo. Malo manj razkošen, vendar nič manj zanimiv je Hotel Histrion, ki se nahaja približno 300 m od betonirane plaže s travnatimi površinami in Morski park. Med Piranom in Portorožem sta še dva hotela in sicer Hotel Histrion in Hotel Vile Park. V središču Portoroža neposredno ob promenadi je eden izmed hotelov LifeClass Hotel Riviera. Izberite vam najljubšega Life Class hotelov (Mind Slovenija, Grand Hotel Portorož, Hotel Neptun, Hotel Mirna in Hotel Apollo). Tisti, ki od počitnic pričakujejo največ predlagamo Remisens Hotel Metropol. Portorož je destinacija, ki je primerna za družine, pare, upokojence, skupino prijateljev ali športnike.

  Vreme Portorož Slovenija

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Portorož Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se