• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pirovac

  irovac je popolna destinacija za vse, ki si želijo mirnejših počitnic v severni Dalmaciji.

  Pirovac počitnice Hrvaška

  Pirovac je počitniški kraj na Hrvaškem in leži v severni Dalmaciji. Pirovac se lahko pohvali s čudovitimi plažami in je eno izmed turističnih središč šibeniške riviere.

  Hoteli, mobilne hiške Pirovac

  Pirovac je priljubljena destinacija za ljubitelje mirnejših počitnic.  Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Miran, ljubitelji apartmajskih namestitev pa v Vilah Miran.  Nastanitev se nahaja v mirnem zalivu le 1 km od mesta Pirovac.  Ima čudovito prodnato plažo pred hotelom, katero obdaja naravna senca mediteranskega rastja. Na svoj račun pa pridete tudi ljubitelji mobilnih hišk, ki lahko bivate v kampu Miran, Pirovac.  Kamp se nahaja na gozdnatem območju ob 600m dolgi prodnati plaži, idealni za družine z otroki. Pirovac je odlična počitniška destinacija predvsem zaradi čistega morja in neokrnjene narave.

  Vreme Pirovac

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Pirovac Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se