• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Petrčane

  Petrčane so priljubljen počitniški kraj na polotoku Punta Skala v severni Dalmaciji

  Petrčane počitnice Hrvaška

  Petrčane so odlična lokacija za preživljanje mirnih in aktivnih počitnic.  Petrčane so lahko pohvalijo z 2 km dolgo plažo, ki jo obkroža čudovita naravna senca mediteranskega rastja.

  Hoteli, apartmaji Petrčane

  Petrčane so  priljubljena destinacija za vse generacije. Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Pinija,  ki ima pred hotelom skalnato in betonirano plažo, prodnata pa je oddaljena 100m.   Hotel se nahaja v čudoviti naravni senci borovcev. Hotel Pinija je odlična izbira za družine z otroki. Dober kilometer od Petrčan se nahaja  Falkensteiner Family hotel Diadora,  ki  se nahaja v neposredni bližini plaže ter ponuja storitev all inclusive.  Tukaj najdejo svoj kotiček tako najmlajši kot tudi tisti, ki se želijo razvajati v wellnessu.  Ljubiteljem apartmajev pa priporočamo bivanje v  kompleksu apartmajev Petrčane, ki ležijo na polotoku Punta Skala.  Nahajajo se v neposredni bližini plaže in so od mesta oddaljeni 1,5 km. Petrčane so destinacija, kjer se za vsakogar nekaj najde. Tukaj se lahko popolnoma prepustite brezskrbnim počitnicam tako družine z otroki, pari in starejši.  Petrčane so priljubljen kraj za počitnice predvsem zaradi čistega morja in neokrnjene narave. V kolikor pa bi si zaželeli mestnega vrveža pa lahko obiščete Zadar, ki je oddaljen le 12 km.

  Vreme Petrčane

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra. Izven sezone pa so Petrčane priljubljene za pohodništvo in kolesarjenje.

  Petrčane Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se