• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Peljesac, Orebić

  Polotok Pelješac in turistični kraj Orebič se nahaja v Južni Dalmaciji.

  Polotok Pelješac počitnice Hrvaška

  Pelješac se lahko pohvali z ogromno osupljivimi plažami, ki zadovoljijo želje prav vsakogar. Pelješac je drugi največji polotok v Dalmaciji.

  Orebić hoteli, mobilne hiške polotok Pelješac Hrvaška

  V orebiću na polotoku Pelješac lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Orebić je odlična destinacija za ljubitelje all inclusive storitve. Priljubljen je Hotel Bellevue, ki je bil leta 2016 obnovljen. Hotel sestavljajo glavna zgradba, depandanse in vile. Kompleks se nahaja v borovem gozdu v bližini prodnato- peščene plaže, primerne za družine z otroki. Od mesta Orebić ste oddaljeni 600m.  Priljubljena sta tudi hotela Faraon in Orsan, ki imata tudi all inclusive storitev.  Nahajata se ob prodnati plaži v borovi senci.  Od mesta Orebič ste oddaljeni 20 minut hoje. Za vse tiste bolj zahtevne priporočamo bivanje v hotelu Aminess Grand Azur, ki se nahaja ob prodnati plaži obdani z mediteranskim rastjem. Vsi ljubitelji mobilnih hišk pa lahko bivate v kampu Perna in kampu Nevio.  Polotok Pelješac je odlična destinacija za družine z otroki in pare.

  Vreme polotok Pelješac Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Otok Hvar primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Polotok Pelješac  Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se