• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pag

  Otok Pag leži v Severni Dalmaciji in je peti največji hrvaški otok.

  Otok Pag počitnice Hrvaška

  Na otok Pag lahko pridete preko paškega mostu ali pa s trajektom iz Prizne do Žigljena. Pag je priljubljena počitniška destinacija, ki jo letno obišče več tisoč turistov iz celega sveta. Otok se vsekakor lahko pohvali z kristalno čistim morjem in obalo, ki je dolga 302 km.

  Hoteli in mobilne hiške otok Pag Hrvaška

  Na otoku Pag lahko izbirate med različnimi tipi  namestitev. Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših namestitev kot so hotel Loža in apart hotel Frane. Za vse malo bolj zahtevne priporočamo bivanje v hotelu Pagus in La Luna. Za  družine z otroki priporočamo bivanje v mobilnih hiškah v priljubljenem kampu Straško in Šimuni. Pag se lahko pohvali z prečudovito plažo in ogromno zalivčki.  Nekatere plaže so peščene in prodnate, druge kamnite. Med najlepše plaže na otoku Pag uvrščamo plažo Vlašiči, ki leži na jugu otoka in je priljubljena med družinami z otroki, plažo Sveti duh, kjer lahko na mivkasti in prodnati plaži uživate v razgledu na Velebit. Priljubljene so tudi plaže v kraju Šimuni in kampu Straško.

  Vreme otok Pag

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Otok Pag  Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi namestitvami  za pare in družine.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se