• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Najem mobilne hiške Hrvaška

  Za Hrvaško se ob rezervaciji plača od 100 eur do 200 eur akontacije in razlika do polne cene 10 dni pred odhodom. V primeru, da na Hrvaško zaradi Covid omejitev ne bo mogoče potovati, se rezeravcija odpove in denar v celoti vrne.

  Za poletje 2021 do -30 % za first minute ponudbe za mobilne hiške Hrvaška za Istra in Dalmacija

  Ob rezervaciji se plača 100 eur akontacije in razlika do polne cene 10 dni pred odhodom. Če potovanje ne bo dovoljeno se rezervacij odpove in celotno plačilo vrne.

  Pri nas lahko doplačate za zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki krije tudi, če zbolite zaradi COVID-19. Cena zavarovanja je 5 % cene potovanja.

  Pošljite nam kateri kamp, kraj ali termin želite na info@pocitnice.si in poslali vam bomo ponudbo.

  Mobilne hišice so odlična izbira za počitnice saj zaradi lege, ki je blizu morja in zaradi dobre opremljenosti ponujajo veliko zasebnosti. Mobilne hiške imajo lastno kopalnico, wc in kuhinjsko nišo, so tudi klimatizirane in imajo lastno teraso. Le kaj je lepšega, kot ste zjutraj zbuditi v bližini morja, pozajtrkovati na sončni terasi v družbi vonja borovcev, morja in petja ptic.  Najbolj priljubljene so mobilne hišice na Hrvaškem (v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji ), saj je Hrvaška s svojo razgibano obalo in čudovito naravo ravno pravšnja destinacija za tovrsten dopust.

  V Dalmaciji vam predlagamo mobilne hiške v kampih:

  Najbolj ugodne last minute ponudbe za poletje 2021 so v Kamp Soline v Biogradu na Moru, Kamp Kozarica v Pakoštanih in Kamp Dole v Živogošču.

  Oprema mobilnih hišk

  Večina mobilnih hišic je velikosti 24 in 32 m2. Vse imajo klimo in vsaj dve spalnici za skupaj 4 osebe. Večje mobilne hišice so velikost 32 m2 in imajo dve ali tri spalnice. V ponudbi imamo mobilne hišice za 8a li 10 oseb za 4 spalnicami. Mobilne hiške imajo opremljeno kuhinjo in vsaj eno kopalnico s toplo in hladno vodo. Mobilne hiške imajo pred hiško leseno teraso ali teraso, ki je prekrita s platneno tendo.

  V Istri vam predlagamo mobilne hiške v kampih:

  Umag- Park Umag, Novigrad – Aminess Sirena,  Aminess Maravea, Poreč – Lanterna, Bijela Uvala, Pula – Indije, Stupice, Bi Village, Pineta, Rovinj – Polari, Vrsar – Koversada, Orsera, Valkanela, Medveja, Rabac- Marina, Oliva, Selce, , uvala Slana,

  V Kvarnerju vam predlagamo mobilne hiške v kampih:

  Otok Cres - Baldarin, Bijar, Slatina, Kovačine,  Krk- Bancaluka, Zablaće, Njivice, Lošinj- Čikat, Lopari, Rapoća, otok Pag – Šimuni, Straško Novalja,  otok Rab, San Marino, Parova III

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se