• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Medulin

  Medulin je turistično mesto, ki se nahaja poleg Pule, na koncu Istarskega polotoka

  Medulin počitnice Hrvaška

  Medulin je bil nekdaj manjša ribiška vasica, danes je priljubljena turistična destinacija.  Medulin leži na polotoku Istra. Medulin je mesto, kjer lahko preživite mirne ali aktiven počitnice.

  Hoteli, apartmaji, mobilne hiške Medulin

  Medullin je priljubljena destinacija za vse generacije. Ljubitelji hotelskih namestitev lahko bivate v hotelu Holiday, ki ima prodnato in delo skalnato plažo oddaljeno le 100m.  do centra Medulin je 500m. Priljubljen  je tudi hotel Park Plaza Belvedere, ki se nahaja v bližini plaže v čudoviti naravi.  Plaže je prodnata, skalnata in v bližini peščena. Do mesta Medulin imate 600m.  Za tiste, ki pa raje bivate v apartmajih priporočamo Al Pini Resort, ki se nahaja 1,5 km od centra Medulina in 200 m do kamnite in betonirane plaže.  Za vse ljubitelje mobilnih hišk priporočamo bivanje v kampu Arena Kažela in kampu Arena Medulin. Mobilne hiške so predvsem priljubljene pri družinah z otroki. Medulin je odlično izhodišče za ogled zaščitenega parka Rt Kamenjak, ki je priljubljen predvsem zaradi čistega morja in neokrnjene narave.

  Vreme Medulin

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.

  Medulin Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi nastanitvami za družine in pare.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se