• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Mali Lošinj

  Mali Lošinj je zelo priljubljena počitniška destinacija na Otoku Lošinj. 

  Mali Lošinj počitnice Hrvaška

  Mali Lošinj je zelo priljubljena počitniška destinacija za vse, ki so ljubitelji narave in listega morja.  Zaradi svoje odlične klime in narave bogate z borovci ga obožujejo predvsem družine z otroki in tisti, ki imajo težave z pljuči. Mali Lošinj namreč velja za naravno zdravilišče pri pljučnih boleznih. Na Mali Lošinj lahko pridete po več poteh. Ena je Rijeka-  trajekt Cres – Mali Lošinj, druga Pula – trajekt – Mali Lošinj in tretja Krk – trajekt Mali Lošinj.

  Hoteli in mobilne hiške Mali Lošinj Hrvaška

  V kraju Mali Lošinj lahko izbirate med različnimi tipi  namestitev. Če ste ljubitelji romantičnih in sproščujočih počitnic priporočamo hotel Aurora.  Za družine priporočamo Family Hotel Vespera in mobilne hiške v Kampu Čikat. Za vse bolj zahtevne pa priporočamo počitnice v Hotelu Bellevue. Mali Lošinj ima kamnite, prodnate in ponekod peščene plaže.

  Vreme Mali Lošinj

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Mali Lošinj primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Mali Lošinj Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se