• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Makarska

  Makarska se nahaja v srednji Dalmaciji in je središče Makarske riviere

  Makarska počitnice Hrvaška

  Dolge čudovite plaže v borovi senci so glavna značilnost Makarske. Makarska je zelo priljubljena pri vseh generacijah, tako mladih, starejših in družinah z majhnimi otroki.

  Hoteli Makarska

  V kraju Makarska lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Za vse tiste, ki si želite oddih brez otrok in uživati ob all inclusive storitvi se lahko prepustite razvajanju v odličnem adults only hotelu Tui Blue Makarska resort (nekdanji hotel Sensimar). Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših namestitev  kot je Rivera Sunny resort in hotel Dalmacija.  Za vse tiste malo bolj zahtevne priporočamo čudovit hotel Meteor, ki se nahaja ib plaži. V Makarski  je razvit tudi zdraviliški turizem in sicer v hotelu Bikovka, ki se nahaja tik ob plaži in je od centra mesta oddaljen le 15 minut.  Le dober kilometer stran od centra mesta se nahajajo mobilne hišice Poseidon.  Makarska je vsekakor odlična destinacija za poletne počitnice, kjer se lahko ob prečudovitih plažah prepustite biseru Dalmacije.

  Vreme Makarska

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.   Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra. Izven poletne sezone pa je destinacija primerna za kolesarjenje in sprehode.

  Makarska Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se