• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Korcula

  Otok Korčula leži v Južni Dalmaciji in je eden izmed najbolj zelenih hrvaških otokov.

  Otok Korčula počitnice Hrvaška

  Korčula je zelo priljubljena počitniška destinacija za vse generacije. Otok je primeren tako za tiste, ki želijo poležavati na plaži kot tiste bolj aktiven. Otok ima poleg prečudovitih plaž, lepo urejene pohodniške in kolesarske poti. Otok Korčula je rojstni kraj slavnega popotnika Marka Pola..Na otok Korčula lahko pridete s trajektom na tri načine.  Prvi je Split - Vela Luka - Lastovo, vožnja do Vele Luke traja 3 ure, drugi je Drvenik - Korčula, vožnja traja 2 uri in pol in tretji Orebić - Korčula, vožnja traja le 15 minut.

  Hoteli, apartmaji, mobilne hiške Otok Korčula, Vela Luka, Blato, mesto Korčula

  Na otoku Korčula lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij.  Za vse ljubitelje all inclsuive storitve priporočamo  hotel Adria in hotel Poseidon. Hotel  Adria in betonirano plažo, hotel Poseidon pa  kamnito in prodnato plažo. Za tiste, ki si želite bolj umirjenih počitnic priporočamo leta 2019 prenovljen  hotel Lumbarda, ki se nahaja v manjšem ribiškem  mestu ob peščeni plaži. Zelo priljubljeno je turistično naselje Port 9, kjer lahko bivate v različnih tipih namestitev: apartmaji, sobe in  mobilne hiške. Naselje je zelo priljubljeno pri družinah z otroki in parih. Za vse tiste, ki bi radi bivali v bližini mesta Korčula priporočamo hotel Liburnia ali malo boljši hotel Marco Polo.  Priljubljen je tudi hotel Aminess Lume, ki se nahaja na jugo otoka v kraju Brna. Sobe v hotelu so bile leta 2018 v celoti obnovljene. Plaže na otoku Korčula so peščene, prodnate in kamnite.

  Vreme otok Korčula Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra.  Izven poletne sezone pa je Otok Korčula  primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Otok Korčula Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se