• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Tenerife/Teneriffa

  Last minute, počitnice in potovanja Tenerife

  V iskalniku najdete paketne ponudbe z letalom iz Graza, Dunaja in Munchna. Dodatno na Tenerifo in Gran Canario organiziramo vsak teden od oktobra 2021 do aprila 2022 letalske polete iz Trevisa pri Benetkah. Teh ponudb ni v iskalniku. Z veseljem vam jih pošljemo po e-mailu. Pošljite nam informacijo kateri termin in število oseb vas zanima na info@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Za naše paketne ponudbe zagotavljamo vračilo celotnega plačila v primeru odpovedi leta.

  Pogoji za vstop v Španijo:

  Vstop v Španijo se brez napotitve v karanteno in brez predložitve negativnega izvida PCR testa dovoli osebam, ki predložijo potrdilo o cepljenju ali prebolelosti. Slovenski potniki, ki nimajo potrdila o cepljenju ali prebolelosti (kot zavedeno v prejšnjih točkah) morajo ob prihodu v Španijo obvezno predložiti negativen HAG (hitri antigenski test) ali PCR (tip NAAT) test, ki ni starejši od 48 ur pred prihodom/pristankom v Španiji (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).

  Dodatno potrebuje VSAK POTNIK (tudi za otroke do 6. leta) pred odhodom izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se