• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Jelsa

  Vasica Jelsa se nahaja na otoku Hvar.

  Jelsa, Otok Hvar, počitnice Hrvaška

  Jelsa na otoku Hvar je zelo priljubljena počitniška destinacija za vse generacije. Jelsa oziroma Hvar se lahko pohvali s prečudovitimi plažami, neokrnjeno naravo, bogato zgodovino ter odlično kulinariko. Otok Hvar leži v Srednji Dalmaciji in je četrti največji hrvaški otok. Na otok Hvar lahko pridete s trajektom iz Splita ali Drvenika.

  Hoteli, apartmaji Otok Hvar Hrvaška

  Na otoku Hvar v kraju Jelsa  lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših namestitev kot je turistično naselje, paviljonskega tipa  Adriatiq resort Fonatana, kjer lahko izbirate med bivanje v sobah ali apartmajih.   Gre za preprosto nastanitev, ki je od morja oddaljena 50 -100m. Za tiste, ki obožujete brezskrbne počitnice in radi uživate ob all inclusive storitvi vam priporočamo bivanje v Adriatic hotel Hvaru. Hotel se nahaja ob borovem gozdu in je od morja oddaljen 50 m. Je odlična izbira za družine z otroki.

  Vreme Jelsa, otok Hvar Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Otok Hvar primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Jelsa, Otok Hvar Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se