• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Hvar

  Otok Hvar se nahaja v Dalmaciji.

  Otok Hvar  počitnice Hrvaška

  Hvar se lahko pohvali s prečudovitimi plažami, neokrnjeno naravo, bogato zgodovino ter odlično kulinariko. Otok Hvar leži v Srednji Dalmaciji in je četrti največji hrvaški otok. Na otok Hvar lahko pridete s trajektom iz Splita ali Drvenika.

  Hoteli, apartmaji Otok Hvar, Stari Grad, Jelsa, mesto Hvar

  Na otoku Hvar  lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših namestitev kot so hotel Arkada, hotel Lavanda in hotel Timun. Vsi hoteli se nahajajo ob plaži. Plaža je betonska in prodnata, obdajo jo naravna senca mediteranskega rastja. V kolikor ste ljubitelji apartmajev lahko bivate v apartmajih Helios in turističnem naselju, paviljonskega tipa  Adriatiq resort Fonatana, kjer lahko izbirate med bivanje v sobah ali apartmajih.   Gre za preprosto nastanitev, ki je od morja oddaljena 50 -100m. Za tiste, ki obožujete brezskrbne počitnice in radi uživate ob all inclusive storitvi vam priporočamo bivanje v Adriatic hotel Hvaru in Labradna Senses resortu.  Oba hotela se nahajata ob borovem gozdu in sta od morja oddaljena 50 m. sta odlična izbira za družine z otroki.  Labranda Senses resort je bil v letu 2016 popolnoma prenovljen.  Za vse tise bolj zahtevne pa priporočamo hotel Amfora, ki se nahaja v bližini mesta Hvar in je priljubljen predvsem pri parih-

  Vreme otok Hvar Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Otok Hvar primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Otok Hvar Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se