• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Djerba

  Djerba je otok na jugu Tunizije.

  Djerba, počitnice Tunizija

  Djerba je otok, ki ima 125 km obale, ki je v večini peščena. Tunizija oziroma Djerba je dežela gostoljubnih ljudi, kjer boste lahko uživali v brezskrbnih počitnicah in se popolnoma prepustili pravljičnemu otoku idile in pozabe.

  Kako in kam z letalom na Djerbo

  Turistična agencija Počitnice.si vam organizira odhod  na Djerbo z letalom iz Ljubljane in okoliških letališč (Dunaj, Munchen).  Najbolj priljubljena mesta na otoku sta Houmt Souk in Midoun. Houmt Souk je glavno mesto Djerba in se nahaja na severu otoka. Mesto je vredno obiska zaradi bogate zgodovine in pestre ponudbe trgovin, restavracij ter tržnic. Med najpomembnejši turistični center otoka pa spada Midoun, kjer se tudi nahaja večina all inclusive hotelov. Tukaj lahko žez dan poležavate na čudovitih peščenih plažah, ki jih obožujejo predvsem družine z otroki, zvečer pa se sprehodite po bazarju in se preizkusite v barantanju.  Djerba je destinacija za vse tiste, ki radi poležavate na plaži ali pa se odpravite na kakšen izlet. Priporočamo izlet na Flamingo otok ali izlet na celinsko Tunizijo. Za vse avanturiste pa priporočamo dvodnevni safari v Sahari..

  Vreme Djerba, Tunizija

  Glede na lego je Djerba primerna za obisk od aprila, ko se ozračje že začne segrevati pa vse do oktobra.

  Djerba last minute hotel

  Na spletni strani pocitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami z vključenim letalom do 30 %. Izbirate lahko med hoteli vseh kategorij za pare in družine. 

  Djerba  za družine in pare

  Za svoje počitnice na otoku Djerba lahko izbirate med hoteli vseh kategorij za pare in družine. Otok Djerba priporočamo potnikom, ki želijo uživati v all inclusive ponudbi, pa tudi za počitnice družinam, saj ima čudovite peščene plaže, hoteli pa imajo veliko animacij za otroke.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se