• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Cres

  Otok Cres ponuja veliko čudovitih plaž in je idealna destinacija za ljubitelje narave in aktivih počitnic

  Otok Cres  počitnice Kvarner Hrvaška

  Otok Cres leži v Kvarnerju in je največji otok na Jadranu. Na otok Cres lahko pridemo na dva načina. Prvi je Porozina- Brestova, drugi je Valbiska-Merag.

  Hoteli otok Cres

  Na otoku Cres ni ogromno hotelov. Gre za manjše družinske hotele, ki so med turisti zelo priljubljeni. Med najbolj popularne uvrščamo hotel in depandanse Kimen. Kompleks leži 1 km od mesta Cres. Ima postopoma padajoča plaža z veliko naravne sence in je odlična za družine z otroki. Od hotela je oddaljena 50-100m.  Priljubljen je tudi hotel Zlatni Lav, ki leži v kraju Martinščica. Obdan je z čudovitim mediteranskim rastjem. Plaža je od hotela oddaljena 500m. Veliko izbire imajo ljubitelji mobilnih hišk, ki lahko bivanje v kampu Kovačine, kampu Bijar, kampu Slatina in kampu Baldarin.

  Vreme otok Cres Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Otok Cres je odlična destinacija za pohodnike in kolesarje.

  Otok Cres  Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev za pare in družine.

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se