• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Brac

  Otok Brač leži v Dalmaciji in je eden izmed večjih hrvaških otokov.

  Otok Brač počitnice Hrvaška

  Otok Brač leži v Dalmaciji in je eden izmed večjih hrvaških otokov.  Na otok Brač lahko pridete s trajektom iz Splita v mesto Supetar.

  Otok Brač, Supetar, Postira, Bol, Milna hoteli, apartmaji, mobilne hiške

  Na otoku Brač  lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Če želite bivati v bližini mesta Supetar potem priporočamo bivanje v Turističnem naselju Velaris, ki se nahaja v prečudovitem borovem gozdu, v bližini morja s prodnato plažo. Za vse tiste, ki ste ljubitelji all inclusive ponudbe pa priporočamo bivanje v hotelskem  naselju Waterman Supetrus resort.

  Le 20 minut vožnje od Supetarja se nahaja ribiška vasica Postira, kjer lahko bivate v priljubljenem hotelu Pastura. Tukaj lahko izbirate med različnimi tipi namestitev, lahko bivate v Hotelu Pastura ali v apartmajih, ki so od hotela oddaljeni 50m. Pred hotelom je betonska plaža, 150 m od hotela pa se nahaja prodnata plaža, ki je obdana z naravno senco. 

  Za ljubitelje živahnih počitnic priporočamo kraj Bol, ki je predvsem znan po plaži Zlatni rat. Tukaj najdete all inclusive hotele kot je hotel Bluesun Bonaca. Priljubljen je tudi hotel Bluesun Borak, ki se nahaja ob  plaži in je od mesta oddaljen slabih 10 minut hoje. Za vse ljubitelje wellnessa pa priporočamo bivanje v kvalitetnem hotelu Gran hotel Elaphusa. Na otoku Brač pa je poskrbljeno tudi za ljubitelje mobilnih hišic.  Bivate lahko v Waterman beach village in kampu Aloa. Otok Brač je vsekakor destinacija vredna obiska.

  Vreme otok Brač Hrvaška

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra. Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do septembra.  Izven poletne sezone pa je Otok Brač primeren za kolesarjenje in sprehode v naravo.

  Otok Brač Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med različnimi tipi namestitev vseh kategorij  za pare in družine.

   

   

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se