Sun island resort Maldivi, eden od zares očarljivih hotelskih kompleksov

Sun island resort Maldivi je prav poseben hotelski kompleks, ki vas bo zagotovo očaral. Nahaja se na nenaseljenem otoku, ki ga poznamo pod imenom Nalaguraidhoo. Otok se nahaja v Južnem Ari atolu, dolg je 1600 metrov in širok največ 380 metrov.

Maldivi sun island resort

Sun island resort Maldivi: zakaj ga izbrati?

Ne le, da se Sun island resort Maldivi nahaja na nenaseljenem otoku in vam tako omogoča, da se morja in narave naužijete po mili volji. Hotelski kompleks je hkrati tudi zelo atraktiven in zanimiv. Med dopustovanjem v njem lahko odkrivate kar dva otoka. Iz Sun island resorta Maldivi namreč vsak dan pelje brezplačna ladjica, ki pristane na otoku Holiday. Poleg tega se le nekaj 10 metrov stran od plaže nahaja še koralni greben.

Znotraj hotelskega kompleksa Sun island resort Maldivi je na voljo več vrst sob. Ob bivanju v kateri koli sobi se lahko odločite za ponudbo all inclusive, polni penzion ali pol penzion. Sicer pa so na voljo tudi drugi hoteli in hotelski kompleksi, ne le Sun island resort Maldivi.

Maldivi za družine in pare: vsak lahko izbere svoj hotel in svojo ponudbo

Glede na to ali so vaša izbira Maldivi za družine ali Maldivi za pare, boste v tej luči najbrž izbirali tudi hotele in hotelske komplekse. Prav tako je potrebno premisliti o posameznih otokih, saj so namreč sestavljeni iz več manjših in večjih otokov.

Fihalhohi Island Maldives resort za ljubitelje bolj oddaljenih, manjših otokov

Tisti, ki si želite bivati na manjšem otoku, izberite Fihalhohi Island Maldives resort, ki se nahaja na otočku velikem 450 x 250 m, v South Male Atollu. Dostop do njega je z gliserjem, vožnja traja približno 50 minut.

V Fihalhohi Island Maldives resortu je 150 bungalovov. Vrste, med katerimi lahko izbirate, so: classic, comfort, premium in bungalovi na vodi.

Bandos Maldives all inclusive za družine

Če ste se na Maldive odpravili z družino, razmislite o Bandos Maldives all inclusive, ki se nahaja na otoku velikem 400 x 600 metrov.

Bandos Maldives all inclusive je priljubljen med ljubitelji potapljanja, saj se lahko pohvali z izjemno lepim in živahnim podvodnim življenjem. Na voljo so trije tipi sob. Od tega, ali ste tja prišli z družino ali v paru, bo odvisno tudi, kateri tip vam bo bližje. Poleg all inclusive ponudbe, ponuja tudi pol penzion ali polni penzion.

Meeru island resort all inclusive za aktivne

Meeru island resort all inclusive je hotelski kompleks na otoku, ki meri 1200 x 350 metrov in ponuja veliko dogajanja. Trgovinice, bare, športni center in še marsikaj.

Na voljo je več različnih tipov sob. Med najbolj luksuznimi so Vodne vile z jacuzzijem, ki so velike kar 85 m² in zgrajene na vodi. Jacuzzi se nahaja v kopalnici. Sicer pa tudi Meeru island resort all inclusive ne ponuja le tega, temveč tudi polni penzion.