• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Baška voda

  Baška voda se nahaja v Srednji Dalmaciji in je del Makarske riviere.

  Baška voda počitnice Hrvaška

  Baška voda je znana po svojih čudovitih plažah in kristalno čistem morju. Baška Voda je eno izmed najstarejših in najbolj obiskanih letovišč na Makarski rivieri.

  Hoteli, mobilne hiške Baška Voda

  V kraju Baška Voda  lahko izbirate med različnimi tipi namestitev vseh kategorij. Ljubitelji mobilnih hišk  lahko bivate v mobilnih hiškah v kampu  Baško polje, ki so od Baške Vode oddaljene dobre kilometer. Kamp se nahaja v borovem gozdičku s čudovito prodnato plažo. Če ste ljubitelju ugodnih potovanj lahko izberete med ponudbo cenejših hotelov kot je Turistično naselje Urania z storitvijo all inclsive light in hotelom in depandanso Alem.  Pred obema nastanitvama je prodnata plaža.  Le nekaj minut hoje od turističnega naselja se med čudovitimi borovci, ob prodnati plaži nahaja hotel Horizont.  Priljubljen je tudi Grand hotel Slavia, ki se nahaja ob čudoviti prodnati plaži, le 200 m iz središča mesta Baška Voda.

  Vreme Baška voda

  Po večini se vsi hoteli odprejo aprila in so odprti do oktobra.  Za poletne počitnice priporočamo mesece od junija do oktobra.

  Baška voda Last minute hoteli

  Na spletni strani počitnice.si lahko rezervirate poceni počitnice last minute z znižanimi cenami do 30%. Izbirate lahko med hoteli različnih kategorij za pare in družine.

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se