• Iskalnik
 • Regije
 • Ponudbe
 • Izbrana ponudba
 • Rezervacija
 • Pattaya

  Pattaya se nahaja 160 km južno od Bangkoka na vzhodnem delu tajskega zaliva

  Pattaya

  Pattaya ima čudovito morje s sanjskimi plažami in je tudi odlično izhodišče za odhod na tajske otoke. Kljub temu, da Pattaya slovi po zabavah lahko ponudi veliko več kot to. V Pattayi je veliko stvar s katerimi lahko zapolnite svoj čas. Mesto je dom številnih znamenitosti vse od orjaških podob Bude do čudnih in čudovitih galerij.

  Pomembno je, da si izberemo pravo lokacijo za bivanje v Pattayi. Predel Naklua je bolj tih in lahko bi rekli tajski, a ima najlepše plaže. Jamtien beach je sproščena, dokaj mirna lokacija med tem ko je Pattaya beach kraj za zabave. V Pattyai lahko izbirate med namestitvami različnih kategorij in cenovnih razredov. Bivate lahko v privatnih namestitvah, manjših hotelih ali luksuznih letoviščih.

  Kaj obiskati v Pattaya ?

  1. Botanični vrt Nang Nooch: Je odličen kraj za mirno popoldne. Vst pokriva 2,4m2 in ima nekaj najlepših rož na svetu.
  2. Pattaya floating market: Na Tajskem je veliko plavajočih tržnic. Ta v Pattayi je nekaj posebnega, ker je razdeljen na 4 regije in vsaka regija oziroma del trga prodaja izdelke, ki predstavljajo ta del Tajske.
  3. Vzpon na hrib Wat Phra Khao Yoi: Znan kot Big Budda Hill. Na hribu je največji Buda v regiji. Ko dosežete vrh, pod seboj vidite Pattayo in plažžo Jamtien. Poleg Bude se nahaja tempelj, ki ga še vedno uporabljajo tako, da vidite menihe in ostale vernike.
  4. Elephant Jungle Sanctuary: Veliko aktivnosti na Tajski vljučuje slone. Nekatere aktivnosti so zelo krute za njih. V svetišču boste izvedeli več o slonih, lahko jih boste hranili, kopali in se z njimi igrali.
  5. Vodni park na temo Cartoon Network: Vodni park je od Pattaye oddaljen 20 min vožnje in je odlična izbira za družine z otroki.

   

  Vse ponudbe počitnic na enem mestu

  Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

  Strinjam se